Pieni Pilkkumekko on koko ikänsä ollut hyvin tarkka ulkonäöstään. Se puunaa itsensä huolellisesti joka päivä  ja mikäs siinä - kyllähän noin kaunista ulkonäköä nyt itse kukin huoltaisi!

Viime viikkoina tämä pesuintoilu on kuitenkin palvelijoiden mielestä jo hieman riistäytynyt käsistä. Pilkkumekko kun on sitä mieltä, että kerta palvelijat aamuin illoin pesevät hampaitaan, niin kyllä hänenkin täytyy saada sitä kokeilla!

Aluksi Nala vain seurasi vierestä kiinnostuneena ihmisten hampaiden pesua. Muutaman päivän jälkeen kissa uskaltautui jo ihan iholle ja olisiko ollut kolmas päivä kun ensimmäinen makutesti suoritettiin. "Hyi" sanoi Nalan ilme, mutta lisää oli silti pakko saada. Lopulta palvelija kävi jo ihan oikeasti kovan taistelun Pilkkumekon kanssa siitä kumpi sitä harjaa nyt ihan oikeasti käyttää!

Himon hammastahnaan aiheuttaa ilmeisesti sen tuoksu. Nalaa on nyt yritetty vieroittaa pahasta tavasta - fluori kun ei ole kissoille ainakaan suurina määrinä terveellistä. Ehkä tästä oppineena ostamme kuitenkin kokeiluun kissojen hammastahnaa. Voimme sitten iltaisin pestä koko lauma yhdessä hampaita kuin kunnon Pepsodent mainoksessa konsanaan!