Simba on opettanut palvelijalleen naksuttelua nyt muutaman vuoden ajan. Ennen Nalan tuloa naksuttelu oli joka iltaista ajanvietettä, mutta Nala häiritsee Simban keskittymistä ja tämän vuoksi harjoittelu on hieman vähentynyt.

Simban mielestä palvelija on taitava ja keskittymiskykyinen oppija. Palvelija osaa jo naksauttaa aivan oikea aikaisesti, kun Simba istuu, heittää yläfemman, kiertää vasempaa kautta ympäri ja istuu takaisin alas. Lisäksi Simba on näyttänyt palvelijalle, että naksauttaa voi myös kun herra istuu kuten orava. Tämä temppu on kuitenkin hieman vaikea, koska välillä miespuolinen palvelija antaa herkut aivan eri asiasta kuin Simba on opettanut ja tämän vuoksi pienen kissan pää on välillä sekaisin.

Tällä hetkellä uutena temppuna opettelemme pöydällä takajalkojen varaan nousemista, niin että etutassut olisivat ihmisen rinnalla. Eli hieman samaan tyyliin kun koirat nousevat takatassuilleen antamaan pusua. Palvelija ei ole vielä oppinut tarpeeksi selkeää ilmaisua ja tämän vuoksi Simba vasta tassu kerrallaan kokeilee mahaa tai rintaa silmissään kysyvä katse. Lopulta Simba kokeilee myös naksutinta - josko se olisikin rikki, kun ei haluttua ääntä kuulu?

Simba nauttii naksuttelusta selvästi. Se miukuu innoissaan, kun näkee, että palvelija hakee naksuttimen ja herkut kaapista. Simban mielestä ainoat oikeat naksutteluherkut ovat Whiskassin kuivaherkut, jotka ovat kissanpään mallisessa rasiassa. Niiden eteen Simba on valmis tekemään mitä vain!

Simba ymmärtää, että sisäkissalle aktivointi on tärkeää ja pyytääkin vienolla miukaisulla palvelijaa naksuttelemaan monta kertaa viikossa. Jos pyyntö ei heti tehoa, korottaa Simba ääntään ja raapii naksutinkaapin ovea. Yleensä tässä vaiheessa palvelija ymmärtää yskän ja ryhtyy kiltisti opettelemaan naksuttelun saloja.