Palvelija on ollut mukamas niin kiireinen, ettei ole ehtinyt Pilkkumekon ja Raitapaidan viimeisimpiä kommelluksia kertomaan.

Muutamassa viikossa onkin tapahtunut melko paljon. Kissojen mielestä tärkeimpänä Zooplussan tilaus tuli taas ja nyt on kaappi täynnä ruokaa (kuten kuvasta näkyy).

Herralla ja Rouvalla meinasi jo tulla hätä, että tästä talosta ruoka loppuu, joten ne ryhtyivät hankkimaan sitä oma-aloitteisesti. Etenkin Pilkkumekko oli kuullut palvelijan puhuvan jostain ihme BARF:ista ja päätti etsiä itselleen ja veljelle tuoretta kunnon ruokaa.

Koska sisäkissan on vaikea lähteä merta edemmäs kalaan, niin Nala tutki tarkasti oman kodin nurkat. Ja kuinka sattuikaan, makkarissa lenteli pahaa aavistamaton perhonen. Muutamalla leopardin loikalla tämä herkku olikin jo Pilkkumekon suussa. Tässä vaiheessa niin palvelijat kuin Raitapaita tulivat makuuhuoneeseen ihmettelemään töminää ja meteliä. Pieni pilkullinen oli auliisti valmis jakamaan saaliinsa muun lauman kesken ja voi kun siitä riittikin iloa koko pitkäksi illaksi.

Lopulta Nala oli sitä mieltä, että veli voi syödä tuon oudon lentävän otuksen. Nala tyytyy yhä edelleen palvelijoiden tarjoamiin lihoihin ja Zooplussan ruokiin!