Catmaxin laatu on laumassamme todettu hyväksi ja niinpä kun palvelija sai tilaisuuden ostaa käytetyn Catmaxin kaveriltaan, hän tarttui siihen oitis. Puu päätettiin pystyttää jo olemassa olevan puun viereen, niin että kissat saavat peuhata niissä yhtäaikaa.

Tarkoitus oli myös, että kissoille on omat nukkumatasot, jotta riidat kukkulan kuninkuudesta (tai kuningattaruudesta) loppuisivat. Kuten arvata saattaa, kissat eivät olleet asiasta samaa mieltä, vaan edelleen kaverin taso on aina parempi kuin oma taso ja paikkaa joutuukin vaihtamaan pitkin iltaa.

Pystytys operaatiosta ei ole kuvia, koska palvelija oli ilkeä ja lukitsi karvaiset apulaiset parvekkeelle puun pystyttämisen ajaksi. Nala kertoi äänekkään vastalauseensa tästä julmasta toimesta, mutta antoi anteeksi melko nopeasti päästyään uuden puun kimppuun.

Alla muutama kuvatus uudesta puukokonaisuudesta.

1250618136_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1250618178_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pieni pilkkumekko on selvästi sitä mieltä, että tällaisia puita kuuluisi olla koko asunto pullollaan. Palvelijat lupasivat harkita asiaa, mikäli asunnon koko joskus sattumalta kasvaa.

Simba Sergeistä on puolestaan paljastunut masokistin piirteitä, sillä se jahtaa pilkkumekkoa pitkin puuta näykkien samalla kantapäistä. "Hui kamala" rääkyy Nalle ja kiipeää yhä ylemmäs kohti kattoa ja sen yliiii...